Moottoripyörän varas epäillään nappaavan yli 30,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun moottoripyörän matkustajalta Phuket Townissa – CCTV FOOTAGE

Phuket -

Moottoripyörällä ajaneen miesvarkaan väitetään ryöstävän Phuket Townissa moottoripyörän matkustajalta yli 30,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun.

Maanantaina (30. toukokuuta) Wutichai Timkaew, 33, teki ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille.

Wutichai kertoi poliisille: "Sunnuntaina 29. toukokuuta kello 4 ajoin tyttöystäväni kanssa moottoripyörää. Kun ohitimme Tha Kreangin risteyksen Talad Nuean osa-alueella, vihreällä moottoripyörällä epäilty nappasi tyttöystäväni kaulasta yli 50 30,000 bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun ennen kuin kiihtyi."

”Epäillyllä oli täysi moottoripyöräkypärä päässään. En muista koko moottoripyörän rekisterinumeroa. Se on todennäköisesti "784". Jahdimme epäiltyä perään, mutta epäonnistuimme." Wutichai selitti Phuket Expressille.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi The Phuket Expressille etsivänsä epäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.