Thaimaan poliisi ilmoitti pidättäneensä väitetyt rahanpesuverkoston jäsenet ja heidän kiistanalaiset kiinteistönsä, arvoltaan yli 100 miljoonaa bahtia

Phuket -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ja Phuketin provinssin poliisi ilmoittivat tänään 29. toukokuuta epäiltyjen rahanpesuverkoston jäsenten pidättämisestä ja kiistanalaisten kiinteistöjen takavarikoista, arvoltaan yli 100 miljoonaa bahtia.

Poliisi kenraaliluutnantti Montri Yimyaem, Thaimaan kuninkaallisen poliisin erityisneuvos, johti ryhmää ilmoittamaan kahden pääepäillyn, Rukman Wa-Ngorin ja Jemurachee Binjaen, pidättämisestä. He vangittiin sekä yhteensä 1,399,200 14 2021 metamfetamiinipilleriä Surat Thanin maakunnassa. XNUMX. lokakuuta XNUMX.

Kaksi muuta epäiltyä, Atchariya Chalamwaree ja Sathit Panket, joilla oli 200,000 300 metamfetamiinipilleriä ja 14 kilogrammaa kristallimamfetamiinia, pidätettiin talossa Bangkokissa 2021. marraskuuta XNUMX.

Laajentuva tutkinta johti myös rahanpesureitteihin monilla Thaimaan alueilla, jotka olivat aiemmin piilossa viranomaisten valvonnan välttämiseksi. Thaimaan kuninkaallinen poliisi teki sitten yhteistyötä asianomaisten viranomaisten kanssa valtakunnallisesti "Andaman 1/65" kansainvälisen rahanpesuverkoston vangitsemiseksi.

Suuri määrä kiistanalaisia ​​kiinteistöjä, mukaan lukien taloja, maa-alueita, omaisuutta ja monenlaisia ​​ajoneuvoja, yhteensä 113,410,000 XNUMX XNUMX bahtin arvosta, takavarikoitiin monissa maakunnissa eri puolilla maata, nimittäin Chiang Raissa, Bangkokissa, Phuketissa ja Narathiwasissa.

Takavarikoinnissa paljastui myös rahoitustapahtumia ja viestintäreittejä, joihin kuului paikallisia poliitikkoja ja valtion virkamiehiä alueella. Lisätutkinta oli parhaillaan analysoimassa lisää yhteyksiä rahanpesusyytteiden nostamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.