Naiharnin hengenpelastajat partioivat nyt Naiharn Beachillä Rawaissa 24 tuntia vuorokaudessa

KUVA: Naiharn Lifeguard

Rawai, Phuket -

Naiharnin hengenpelastajat partioivat nyt Naiharn Beachillä 24 tuntia vuorokaudessa, kun yhä useammat turistit vierailevat rannalla.

Naiharn Lifeguardsin johtaja Hassanai Hiran kertoi The Phuket Expressille: "Useimmat Naiharn Beachillä vierailevat turistit ovat venäläisiä ja italialaisia. He haluavat leikkiä vettä myöhään iltapäivällä. He nauttivat kauniista maisemista ja auringonlaskusta illalla.

”Huolehdimme matkailijoista Naiharn Beachin noin kilometrin koko pituudelta. Naiharn Beachillä on yhteensä 9 hengenpelastajaa 3 alueella. Partioimme rannalla 24 tuntia vuorokaudessa.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.