Ruokajakelijan epäillään nappaavan matkapuhelimen turvamieheltä Thalangissa – VIDEO

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

Thalang –

Elintarvikekuljettajan väitetään sieppaaneen matkapuhelimen vartijalta yliopistolla Thalangin alueella aiemmin tällä viikolla.

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

Vartija, joka työskentelee korkeakoulussa Thep Kasattrin osa-alueella ja pyysi myös olemaan nimeämättä, kertoi Phuket Expressille: "Epäilty, joka vaikutti ruokakuljettajalta, jonka takana oli ruokakori. hänen moottoripyöränsä pysähtyi vartijalaatikkoni luo.

"Hän kertoi minulle, ettei hän voinut ottaa yhteyttä asiakkaaseen, joka tilasi ruokaa korkeakoulussa. Hänen kännykänsä väitettiin loppuneen, eikä hän voinut soittaa asiakkaalleen. Hän pyysi lainaamaan matkapuhelintani ja sanoin okei. Vartija selitti Phuket Expressille.

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

"Hän käyttäytyi kuin hän soittaisi asiakkaalleen ennen kuin hän yhtäkkiä kiihtyi matkapuhelimellani." Vartija lisäsi.

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

"Olen jo tehnyt ilmoituksen Phuketin poliisille." Vartija päätti.

Phuketin poliisi etsii epäiltyä, ja CCTV-materiaali on julkaistu alla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.