PÄIVITYS: Epäilty pidätettiin sairaalassa saamassa hoitoa ampumahaavaan, liittyi Koh Kaew-ampumiseen

Koh Kaew, Mueang Phuket –

Yksi epäilty, joka oli saanut vammoja ampumahaavasta Koh Kaew-ampumisessa, on pidätetty, asiaankuuluvat lainvalvontaviranomaiset kertovat.

Ensinnäkin edellinen story:

35-vuotias mies sai vammoja ampumahaavasta tapellessaan ryhmän muita miehiä talossa Koh Kaew'n osa-alueella Mueang Phuketin alueella juuri ennen puoltayötä 23. toukokuuta.rd.

Nyt päivitetty tarinamme:

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi The Phuket Expressille tänä aamuna: "Toimme pidätysmääräyksen Manoon Songlertille, 42, Nakhon Si Thammaratista, jota hoidettiin sen jälkeen, kun hänet loukkaantui jalkoihinsa Vachira Phuketissa. Sairaala Phuket Townissa."

"Häntä syytetään murhayrityksestä, ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa ja pääsystä muiden asuntoihin ilman lupaa yöllä."

"Tässä vaiheessa Manoon on hylännyt kaikki syytökset ja sanoo, ettei hän ole syyllinen rikkomuksiin. Poliisi on kuitenkin herra Manoonin kanssa sairaalassa 24 tuntia vuorokaudessa. Eversti Sarawut totesi.

"Sillä välin herra Suthon Meesribua, tulitaistelussa mukana oleva talon toinen osapuoli, antoi jo aseensa meille. Hän kertoi käyttäneensä asetta itsepuolustukseen. Sarawut lisäsi ilmoittamatta, oliko Suthonilla lupa aseeseen tai oliko häntä syytetty.

– Kuulustelun jälkeen uskomme, että epäillyt, mukaan lukien Manoon, ymmärsivät tilanteen väärin yrittäessään pyytää rahaa väärältä henkilöltä, joka oli jo muuttanut pois nykyisestä Suthonin omistamasta talosta. Eversti Sarawut totesi.

"Etsimme muita tähän kiistaan ​​osallistuneita osapuolia lisätutkimuksia varten." Eversti Sarawut päätti.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.