Sairas merikilpikonna pelastettiin rannalla Wichitissä

Wichit –

Sairas merikilpikonna on pelastettu eilen (23. toukokuuta) rannalta hotellin lähellä Wichitissärd).

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phuketin toimisto sai ilmoituksen hotellin työntekijältä Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella, että merikilpikonna löydettiin rannalta hotellin lähellä.

He saapuivat rannalle löytääkseen vihreän kilpikonnan. Se on 49.5 senttimetriä pitkä ja 46.5 senttimetriä leveä. Se painaa 10.7 kiloa. DMCR:n viranomaiset sanoivat, että kilpikonna oli vielä nuori eikä pysty tunnistamaan sukupuoltaan.

Kilpikonna oli ohuempi ja pienempi kuin sen pitäisi olla. Kilpikonnan päällä löydettiin laivamatoja ja merileviä peitettyinä. Sen etu- ja takaräpylät loukkaantuivat.

Kilpikonna vietiin hoitoon Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Phuket Marine Biological Centerissä Cape Panwassa Wichitissä, ja sen odotetaan paranevan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.