33-vuotias mies, joka sieppasi 13-vuotiaan tytön, kun tämä myi kukkia Rawai Beachilla, jota lainvalvontaviranomaiset jahtaavat

Rawai, Phuket -

  Pidätysmääräys on annettu 33-vuotiaasta miehestä, joka sieppasi 13-vuotiaan tytön, kun tämä myi kukkia Rawai Beachillä Mueang Phuketin alueella kolme kuukautta sitten.

Chalongin poliisi ilmoitti pidätysmääräyksestä sen jälkeen, kun tarina oli levinnyt sosiaalisessa mediassa. Helmikuun 9th, 2022, tytön äiti oli ensin tehnyt ilmoituksen Chalongin poliisille.

Äiti kertoi poliisille, että mies, jonka nimi oli vain "Camp", 33, sieppasi hänen 13-vuotiaan tyttärensä, kun tyttö myi kukkia Rawai Beachillä Rawain osa-alueella.

Poliisi on kerännyt todisteita ennen kuin hän julkaisi haasteen Mr. Campille, mutta hän ei ilmoittautunut poliisille.

Mr. Campille on annettu pidätysmääräys. Häntä syytetään "alle XNUMX-vuotiaan lapsen ottamisesta vanhemmiltaan ilman järkevää syytä". Häntä jahtaavat nyt lainvalvontaviranomaiset.

Phuket Express huomauttaa, että tytön nykyinen asema oli epäselvä ja monia tapauksen yksityiskohtia ei ollut julkistettu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.