Uusi Phuketin vankila avataan virallisesti Thalangissa

Phuket -

Uusi Phuketin provinssin vankila Sri Soonthornin osa-alueella avattiin virallisesti kahden vuoden jälkeen, kun vangit ovat muuttaneet kokonaan sisään.

Tänään (23rd), Rangaistuslaitoksen pääjohtaja Aryut Sinthoppan ja Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ovat virallisesti avannut uuden Phuketin provinssin vankilan Ban Bang Jossa. Avajaistilaisuudessa pidettiin uskonnollinen buddhalaisuusseremonia.

Uusi Phuketin provinssin vankila rakennettiin heinäkuussa 2015 korvaamaan vanha vankila, joka oli käytössä 121 vuotta sitten. Vanha vankila oli vankilan virkamiesten mukaan liian pieni, ja siihen mahtui vain 950 vankia, mutta kaikkiaan vanhassa vankilassa asui yli 2,500 XNUMX vankia.

Uusi vankila, joka rakennettiin 789,000,000 2,552 391 bahtilla, on jo ottanut vastaan ​​vangit, jotka kaikki siirrettiin vanhasta vankilasta kaksi vuotta sitten. Uudessa vankilassa on nyt 2,943 miesvankia ja XNUMX naisvankia eli yhteensä XNUMX vankia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.