Kansanterveysviranomaiset kehottivat Phuketin opiskelijoita ottamaan Covid-19-rokotteita, koska pelätään lisääntyvistä infektioista koulujen avaamisen jälkeen

Phuket -

  Phuketin opiskelijoita pyydetään ottamaan vähintään kaksinkertainen rokote, koska kansanterveysviranomaiset ovat huolissaan lisääntyvästä Covid-19-tartunnasta sen jälkeen, kun koulut eri puolilla Thaimaata avattiin paikan päällä tällä viikolla.

Phuketin provinssin kansanterveysviraston apulaisjohtaja tohtori Mueanprae Boonloam kertoi Phuket Expressille: "Phuketiin tulee enemmän turisteja ja enemmän työntekijöitä muista provinsseista."

"Suurin osa Phuketin Covid-19-potilaista on työssäkäyviä ihmisiä. Kuitenkin lisää lapsia saa tartunnan. Suurin osa niistä löytyy lapsista, jotka eivät ole saaneet rokotetta. Mutta kun koulut avautuvat paikan päällä, pelkäämme, että useampi oppilas saa tartunnan, tohtori Mueanprae selitti.

"Jos on korkean riskin oppilaita, jotka ovat kaksoisrokotettuja, he voivat tulla opiskelemaan kouluihin normaalisti, mutta tarvitsevat enemmän varotoimia ja tekevät ATK (Rapid Antigen) -testin (suuri riski on ihmisiä, jotka ovat altistuneet viimeaikaisille positiivisille Covid-tapauksille -19). Jos ketään korkean riskin opiskelijaa ei kuitenkaan ole kaksoisrokotettu, heidät on asetettava karanteeniin, tohtori Mueanprae lisäsi.

Phuket Express huomauttaa kuitenkin, että yleiset rokotusluvut ovat laskeneet suurin piirtein tasaisesti suuressa osassa maata, koska monet ihmiset pitävät Covid-19:n Omicron-varianttia lievänä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.