Onnittelut !!! Nainen Phuketista voitti hopeamitalin Katassa 31. SEA Gamesissä

Thaimaa -

24-vuotias nainen Phuketista voitti hopeamitalin yksilökatassa (karaten liikesarja) 31.st SEA Games (South East Asia) Games Vietnamissa, joka pidetään parhaillaan Hanoissa.

Phuketista kotoisin oleva Monthicha 'Nam Phueng' Sakunrattanathara, 24, on voittanut hopeamitalin naisten Kata (karate-liikesarja) -kilpailussa.

Nam Phueng on ollut kiinnostunut karatesta pienestä pitäen. Hänen ensimmäinen katakilpailunsa oli hänen ollessaan vain kuusivuotias. Aiemmin hän voitti Thaimaan kilpailussa kaksi pronssia.

Samaan aikaan Phuketista kotoisin oleva nuori mies on voittanut kultamitalin Taekwondossa ja nainen Phuketista joukkueineen Thaimaasta on voittanut pronssia naisten miekkamiekkailussa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.