Tuntematon ulkomaalainen kuljettaja selvisi vammoista törmättyään maastoauton puuhun Thalangissa, Phuketissa

KUVA: Magic Eyes Phuket

Thalang, Phuket -

  Tuntematon ulkomaalainen kuljettaja selvisi vammoista, kun hänen maastoautonsa törmäsi puuhun ja syttyi myöhemmin tuleen Thalangin alueella.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta kello 8 tänä aamuna (45th) Thep Kasattri Roadilla lähellä Sai Kaew Beachiä Mai Khaon osa-alueella.

Paikalle saapuneet pelastusjoukot havaitsivat palaneen mustan katumaasturin pudonneen puuhun. Pelastustyöntekijät sammuttivat palon nopeasti.

KUVA: Magic Eyes Phuket

Tuntematon ulkomaalainen mieskuljettaja oli tiettävästi paennut maastoautosta ennen kuin se syttyi tuleen. Hän ei loukkaantunut.

Poliisin raportin mukaan Thalangin poliisi ei tällä hetkellä nosta syytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.