Ulkomaalainen espanjalainen turisti loukkaantui kaatuessaan pelatessaan Kathun vesiputouksella Phuketissa

KUVA: Kuvakaappaus Speed ​​News Phuketista

Kathu, Phuket –

  Tuntematon naispuolinen ulkomaalainen turisti Espanjasta on murtanut nilkkansa, kun hän liukastui useilta kiviltä pelatessaan eilen Kathun vesiputouksen huipulla.

Vain päiviä aikaisemmin, toteaa Phuket Express, romanialainen turisti kaatui kuoliaaksi vesiputoukselle Koh Samuilla erillisessä onnettomuudessa, kun kerrotaan ottaessaan valokuvia reunalla.

Lähistöllä asuvat paikalliset asukkaat ilmoittivat onnettomuudesta Khao Yain pelastustyöntekijöille eilen iltapäivällä (16. toukokuuta).th) Kathun vesiputouksen huipulla.

Pelastusjoukot nousivat vesiputoukselle kiviportaita pitkin, joita on yhteensä noin 200 metriä. Naispuolinen ulkomaalainen turisti, jonka nimeä ja ikää viranomaiset eivät julkistaneet, löydettiin vesiputouksen huipulla olevasta matalasta vedestä kipeänä. Hänen poikaystävänsä, jonka nimeä ja ikää myös salattiin, odotti lähellä.

KUVA: Kuvakaappaus Speed ​​News Phuketista

Ulkomaalainen naisturisti oli murtanut nilkkansa. Pelastustyöntekijät antoivat hänen ensimmäisen mainoksensa ennen kuin laittoivat hänet pelastuslaudalle kuljettamaan hänet alas vesiputousta odottavaan ambulanssiin. Hänen poikaystävänsä kertoi pelastustyöntekijöille, että pariskunta on Espanjasta.

KUVA: Kuvakaappaus Speed ​​News Phuketista

Loukkaantunut turisti kuljetettiin vaivoin portaita alas vesiputouksen varrella ja vietiin paikalliseen sairaalaan lääketieteellistä apua varten, jossa hänen kerrotaan olevan toipumassa.

KUVA: Kuvakaappaus Speed ​​News Phuketista

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.