Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti, joka on kadonnut 9. toukokuuta Phuketissa, löydettiin elossa mutta heikkona kanavasta Sirinatin kansallispuistossa

Sakoo, Thalang -

Pelastustyöntekijäryhmä (76. toukokuuta) Thalangin alueella löysi kadonneen 16-vuotiaan saksalaisen turistin elossa mutta heikkona matalasta kanavasta Sirinatin kansallispuistossa tänä aamuna.

Aiemmat tarinamme:

76-vuotias saksalainen turisti, jolla on lääketieteellisiä ongelmia, joihin liittyy muistinmenetys, on nyt kadonnut Phuketista yli viisi päivää, toukokuun 9. päivästä lähtien. Haku on laajentunut Sirinatin kansallispuistoon.

https://thephuketexpress.com/2022/05/14/update-now-six-day-search-for-a-missing-76-year-old-german-tourist-with-memory-issues-expanded-in-phuket/

Kahdeksan päivää kestäneiden etsintöjen jälkeen kansallispuiston virkailijat löysivät elossa saksalaisen Barbara Langen, 76, pienessä matalassa makean veden kanaalissa Sirinatin kansallispuiston alueella kello 11. Hän oli kylmä, järkyttynyt ja heikko. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan lääkärintarkastukseen, mutta hänen odotetaan toipuvan.

Rouva Lange kärsii muistiongelmista, eikä hän todennäköisesti pysty muistamaan koettelemustaan, mutta hänen perheensä ja ystävänsä ovat kuulemma äärimmäisen kiitollisia kymmenien vapaaehtoisten ryhmille, jotka tutkivat Sirinatin kansallispuiston alueen hänen puolestaan. Hänet oli havaittu kävelemässä tiellä puiston läheisyydessä viime viikolla, mikä johti viranomaisiin lähentämään puistoa etsintäpaikkana.

Langen etsintä seurasi hänen menoaan kävelylle ja hotellihuoneestaan ​​poistumiseen 9. toukokuuta lähellä Mai Khaon aluetta. Hän oli saapunut Phuketiin lomailemaan perheensä kanssa 5. toukokuuta ja kuulemma rakasti käydä kävelyllä muistinmenetysongelmistaan ​​huolimatta.

Ennen tätä viimeisintä tapausta hän itse asiassa oli kadonnut lyhyeksi ajaksi toisella kävelyllä, mutta turistipoliisi löysi hänet nopeasti. Se oli kuitenkin toinen tapaus, joka tarttui kansallisiin otsikoihin Thaimaassa.

TPN-media toimittaa tähän mahdolliset lisäpäivitykset sitä mukaa, kun ne ovat saatavilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.