Phuket odottaa tuottavansa yli miljardi bahtia neljän päivän lomaviikonloppuna

Phuket -

  Phuket odottaa tuottavansa yli miljardi bahtia nykyisen neljän päivän pitkän lomaviikonlopun aikana, kertoo Phuketin TAT-toimisto.

Nantasiri Ronsiri, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuket Officen johtaja, kertoi The Phuket Expressille: "Toukokuun 13. - 16. toukokuutath olemme nähneet saarella hotellihuonevaraukset lisääntyneen merkittävästi. Suurin osa on viime hetken varauksia. Keskimääräinen yöpymisaika on 2.49 yötä. Huoneet eri puolilla saarta ovat olleet täynnä lomaviikonlopun kahtena ensimmäisenä yönä, ja odotamme samanlaisia ​​tuloksia sunnuntaina ja maanantaina.

"Suosituimmat alueet hotellivarauksille ovat lähellä Patong Beachia, Kamala Beachiä, Surin Beachiä, Kata Beachiä, Karon Beachiä ja Phuketin vanhassakaupungissa", Nantasiri lisäsi.

”Phuketin kansainväliselle lentokentälle saapuu päivittäin noin 100 kotimaan lentoa ja 15,000 4,000 kotimaanmatkustajaa päivässä, ja tällä hetkellä saamme myös noin 150,596 1.8 kansainvälistä matkustajaa. Olemme ennustaneet yhteensä XNUMX XNUMX vierailijaa Phuketiin näiden pitkien lomien aikana, minkä arvioimme tuovan noin XNUMX miljardia bahtia Phuketin taloudelle. Nantasiri päätti.

Nantasiri selitti matkailun kasvun paitsi lomaviikonlopun, myös tasaisesti lieventyvien Covid-19-rajoitusten ansioksi. Phuket Express huomauttaa, että Bangkokissa sijaitsevan Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA:n on määrä kokoontua perjantaina 20. toukokuuta keskustelemaan mahdollisuuksista rajoitusten lieventämiseen, kun Covid-19-tapaukset vähenevät edelleen kansallisesti. Osa esityslistalla mahdollisesti olevista aiheista ovat epäsuosittu Thailand Pass -ohjelma kansainvälisille saapujille sekä baari- ja viihdeteollisuuden laillinen avaaminen, jotka toimivat tällä hetkellä muunnetuina ravintoloihin, joiden sulkemisajat ovat aikaiset.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.