Mu-Ko Surinin kansallispuisto Phang Ngassa suljetaan väliaikaisesti matkailulta

Phang Nga -

Mu-Ko Surinin kansallispuisto Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella, suljetaan väliaikaisesti matkailulta.

Mu-Ko Surinin kansallispuisto on ilmoittanut sulkevansa vuosittain 16. toukokuutath lokakuun 14th joka vuosi osana monsuunikauden alkua ja ympäristön ennallistamiseen.

Ne avataan jälleen matkailulle 15. lokakuuta alkaenth toukokuun 15th joka vuosi. Heillä on monia aktiviteetteja ja vierailukohteita kansallispuiston alueella, kuten snorklausta, sukellusta, luontopolkuja, lintujen tarkkailua, vierailua Morgan Villagessa, Ao Chong Khadissa ja Mai Ngam Beachissä.

Sillä välin useat saaret Mu-Ko Lantan kansallispuiston alueella Krabissa, Phang Ngan vieressä, suljetaan väliaikaisesti matkailulta vaihteleviksi ajanjaksoiksi, jotta ympäristö elpyisi.

Mu-Ko Lantan kansallispuiston saaret Krabissa suljetaan väliaikaisesti matkailulta ympäristön ennallistamisen vuoksi

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.