Thaimaan laivasto etsii turisteja, jotka on ilmoitettu kadonneiksi merellä lähellä Lanta Islandia Krabissa, ja ne löydettiin myöhemmin turvallisesti maasta

Koh Lanta, Krabi-

  Thaimaan laivaston upseerit lähtivät etsimään kahta tuntematonta turistia merestä lähellä Lanta Islandia Krabissa, kun heidän ilmoitettiin kadonneen merestä, mutta heidät löydettiin myöhemmin turvallisesti maalta.

Paikalliset asukkaat ilmoittivat laivaston upseereille eilen (11th), että kaksi turistia, jotka olivat lainelaudoilla lähellä Klong Dao Beachia Lan Ta Yai -saarella, eivät päässeet takaisin rannalle voimakkaan tuulen ja aaltojen vuoksi ja katosivat paikallisten näkyviltä. Paikalliset tiesivät, että kaksi turistia saattoivat olla vaarassa.

Turistien kansallisuutta, ikää ja nimiä ei julkistettu lehdistölle.

Laivaston upseerit menivät mereen ja ottivat yhteyttä läheisiin hotelleihin nähdäkseen, onko asiakkaiden ilmoitettu kadonneiksi.

Etsintään kesti yli tunnin, eikä mikään läheisistä hotelleista ilmoittanut kadonneista asiakkaista.

Myöhemmin paikalliset asukkaat ilmoittivat laivaston upseereille, että viimeksi meressä surffilaudoilla nähdyt kaksi turistia olivat jo palanneet turvallisesti omin voimin, mutta huuhtoutuivat huomattavasti rantaan. Turistit kertoivat kuitenkin olevansa vahvoja uimareita ja pääsivät takaisin rantaan noin tunnin kuluttua.

Samaan aikaan, Phuketissa jatketaan kadonneen saksalaisen turistin etsintöjä, jolla on lääketieteellisiä ongelmia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.