Mu-Ko Lantan kansallispuiston saaret Krabissa suljetaan väliaikaisesti matkailulta ympäristön ennallistamisen vuoksi

Krabi -

Useat Mu-Ko Lantan kansallispuiston alueella olevat saaret suljetaan väliaikaisesti matkailulta vaihteleviksi ajanjaksoiksi, jotta ympäristö elpyisi.

Mu Ko Lantan kansallispuisto on ilmoittanut sulkemisesta alla olevassa oikeudessa. He toteavat, että vuotuinen sulkeminen mahdollistaa tehokkaan matkailun hallinnan ilmastoa seuranneen tällä kaudella sekä luonnon ja ympäristön on aika palautua itsestään.

Mo-Ko Lantan kansallispuiston alueella olevat saaret, jotka suljetaan matkailun vuoksi, ovat Rok Nai Island, Rok Nok Island, Hngai Island, Hah (Five) Island, Hin Daeng Hin Muang ja Khao Mai Kaew Cave. Nämä paikat ovat kiinni 16. toukokuuta alkaenth lokakuun 14th, 2022.

Lopuksi Mu Ko Lantan kansallispuiston toimisto (Tanod Cape) suljetaan 1. kesäkuuta alkaenst kesäkuuhun 30th, 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.