76-vuotias saksalainen turisti kadonnut hotellista Thalangissa, asianomaiset virastot pyytävät apua

Thalang –

76-vuotias saksalainen turisti on kadonnut hotellista Thalangin alueella, ja asiaankuuluvat matkailutoimistot etsivät häntä ja pyytävät yleisöltä apua.

Phuket Tourists Assistance Center (TAC Phuket) raportoi tänä aamuna (11th), jonka mukaan saksalainen turisti on kadonnut, ja ainoana julkaistu nimi on Ms Barbara, 76. Hän on kadonnut hotellista Mai Khaon osa-alueella 9. toukokuuta lähtien.th, 2022. Hänet nähtiin viimeksi yllään sininen takki, jonka sisällä oli valkoinen paita ja mustat housut.

Kuva hänestä, joka on julkaistu TAC:n luvalla, on alla.

Barbara oli ilmoitettu kadonneeksi erillisessä aiemmin tässä kuussa tapahtuneessa välikohtauksessa, ja hänet löydettiin Nai Yangin rannalta (lähellä Pling-saarta) Sakoon osa-alueella, Thalangin alueella.

Jokainen, joka näkee hänet tai jolla on tietoa, ota yhteyttä numeroon 062-8808112 Tourists Assistance Center tai 084-079-6279 Mr. Wichai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.