Kolme kulkukoiraa pelastettiin putottuaan jätevesialtaaseen Thalangissa

Phuket -

  Kolme kulkukoiraa pelastettiin turvallisesti, kun ne putosivat jätevesialtaaseen Thalangin alueella viime viikonloppuna.

Paikalliset asukkaat ilmoittivat pelastustyöntekijöille kello 2 Paklokin seutukunnan Baan Parassa perjantaina (40.). He saapuivat paikalle ja löysivät kolme kulkukoiraa rönsyilevästä jäteveden keräysaltaasta, jossa oli musta liukas muovipinta. Kolme eläintä yrittivät nousta lammikosta, mutta epäonnistuivat, koska se oli liian liukas ja jyrkkä.

Paikalliset asukkaat kertoivat, että ensin yksi koira putosi veteen ja kaksi muuta eläintä näyttivät yrittävän pelastaa ystäväänsä menemällä myös lampeen, mutta sitten kaikki kolme kulmahampaa jäivät kiinni.

Pelastustyöntekijät laittoivat tikkaita lammeen. He käyttivät köysiä sitomaan koirat turvallisesti ennen kuin he auttoivat nostamaan niitä lammikosta.

Kaikki kolme kulkukoiraa olivat turvassa, mutta nälkäisiä ja väsyneitä. Pelastushenkilöstö tarjosi heille aterian ja ehdotti paikallisille asukkaille aitaamaan lampi pois, jotta eläimet tai jopa lapset eivät pääse alueelle ja jäisi kiinni.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.