Pelastustyöntekijä kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Thalangissa

Thalang –

Pelastustyöntekijä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hänen moottoripyöränsä syöksyi eilen sähköpylvääseen Thalangin alueella.

Pelastuslaitos sai eilen (7. toukokuuta) ilmoituksen onnettomuudesta Cherng Tay – Baan Don -tiellä lähellä kiinalaista pyhäkköä Pasakissa, Cherng Talayn osa-alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen miespuolisen moottoripyörän kuljettajan, joka myöhemmin tunnistettiin hra Nantawit Choopakiksi (ikää ei ilmoitettu), joka oli Kusoldharmin pelastustyöntekijä vaurioituneen sähköpylvään läheltä ja hänen vaurioituneen moottoripyöränsä tienvarsilta.

Hänen läheltä löytyi kypärä. Hän sai vakavia vammoja ja hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Lähistöllä olevat CCTV-materiaalit osoittavat, että Nantawit näyttää menettävän hallinnan suurella nopeudella (näkyy alla olevan kuvan vasemmassa takaosassa) ja törmäävän sähköpylvääseen, mikä johtaa hänen kuolemaansa. Hän oli käyttänyt suojakypärää, mutta nopeus oli kuitenkin merkittävä tekijä onnettomuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.