62-vuotias kuljettaja loukkaantui vakavasti moottoripyörän ja sedanin törmäyksessä Phuket Townissa

Phuket -

62-vuotias mieskuljettaja loukkaantui vakavasti, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi sedanin risteyksessä Phuket Townissa viime viikonloppuna.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta viime viikon lopulla aikaisin iltapäivällä Phuket Townin koulun lähellä sijaitsevassa Chumphon Roadin risteyksessä, joka ristesi Thep Kasattri Roadin kanssa.

Läheisen autotallin työntekijä yritti nostaa sedanin hydraulikoneella odottaessaan pelastushenkilöstöä auttamaan moottoripyörän mieskuljettajaa, joka oli juuttunut ajoneuvon alle. Moottoripyörän kuljettajan päätä peitti edelleen kypärä.

Pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen miespuolisen moottoripyörän kuljettajan, joka myöhemmin tunnistettiin Somphong Rattakaiiksi, 62, yhä sedanin etupyörän alta tiellä. Läheltä löytyi hänen pahoin vaurioituneen moottoripyöränsä.

Eilen julkaistu CCTV-materiaali osoittaa, että moottoripyörän kuljettaja Somphong ylitti tien risteyksessä. Heti autosta tuleva sedan törmäsi moottoripyörään, jolloin Somphong ajautui yli ja putosi ajoneuvon alle.

Lainvalvontaviranomaiset eivät tunnistaneet sedanin kuljettajaa, ja hän kieltäytyi puhumasta paikalliselle lehdistölle.

Phuketin poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten oikeustoimien varalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.