26. Phuket Bike Week järjestetään 13.–15. toukokuuta

Phuket -

Phuket Bike Week 26 järjestetään 13. toukokuuta alkaenth toukokuun 15th, 2022 Thalangin alueella!

Lehdistötilaisuus pidettiin perjantaina (6th) Phuketin kaupungintalolla, jota johtaa Phuketin varakuvernööri Pichet Panapong.

Varakuvernööri Pichet kertoi The Phuket Expressille: "PHUKET BIKE WEEK 2022 on tänä vuonna "New Normal Ride Together" -konseptin alla. Tapahtuma pidetään The Play Yard Phuketissa Mai Khaon osa-alueella.

”Tapahtuman tavoitteena on edistää Phuketin matkailua esittelemällä erityisiä perinteisiä ja kauniita rantoja ja merta Phuketissa sekä tukea paikallista taloutta ja yhteisöjä. ”

"Siellä on monia aktiviteetteja, kuten Miss Phuket Bike Week Contest, Motorcycle Contest, American Car Show, Marine Sports -toimintaa ja konsertteja thaimaalaisilta laulajilta ja bändeiltä. Tapahtuma on Covid -19 -mittausten alla."

"Phuket Bike Week virallinen kuljetusajelu nro 1 on lauantaina 14. toukokuutath klo 4–00, lähtö Phuket Check Pointista Play Yard Mai Khaoon, joka on yhteensä 5 kilometriä ja noin 00 minuuttia.

"No.2 Phuket Bike Week virallinen kuljetusajelu järjestetään sunnuntaina 15. toukokuutath klo 3–00, lähtö Mai Khaon Play Yardista Chalongin laiturille ja Promthep-niemelle Rawaissa, joka on 6 kilometriä ja noin puolitoista tuntia."

"Odotamme noin 2,000 20,000 moottoripyörää, joissa on 200,000,000 XNUMX thaimaalaista ja ulkomaalaista, osallistuvan Phuket Bike Weekiin, ja ne tuottavat vähintään XNUMX XNUMX XNUMX bahtia."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.