Suuret myrskyt iskevät kaikille alueille tänä viikonloppuna, Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa

KUVA: Naewna

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on antanut tänään, 7. toukokuuta, säävaroituksen lähestyvästä suuresta myrskystä, joka todennäköisesti iskee 53 maakuntaan eri puolilla kansakuntaa.  

Ilmoituksen vuoksi kaakkotuulet Persianlahden ja etelän yli voimistuvat aiheuttaen voimakkaita tai erittäin rankkoja sateita tietyillä alueilla seuraavan vuorokauden aikana, kun taas pohjoisessa, koillisessa, keskiosassa ja idässä, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, myös sateet lisääntyvät noin 24–60 prosentilla alueista. 

Vaikuttavat alueet ovat seuraavat:

Pohjoinen: Mae Hong Son, Chiang Mai, Lamphun, Lampang, Tak, Kamphaeng Phet, Phitsanulok, Phichit ja Phetchabun näkevät ukkosmyrskyjä. Ylin ja alin lämpötila on 31-36 astetta ja 22-25 astetta.

Koillis: Loei, Nong Khai, Bueng Kan, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Khon Kaen, Kalasin, Maha Sarakham, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Buriram ja Surin näkevät myös kuuman ja hämärän päivän aikana. Korkein ja alin lämpötila on 31-33 astetta ja 23-25 ​​astetta.

Central: Uthai Thani, Suphan Buri, Kanchanaburi, Ratchaburi, Samut Songkhram, Samut Sakhon ja Nakhon Pathom. Korkein ja alin lämpötila on  32-36 astetta ja 23-27 astetta.

Itään: Nakhon Nayok, Prachinburi, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat. Korkein ja alin lämpötila on  33-35 astetta ja 24-25 astetta. Kaakkotuulen nopeus on 15-35 km/h. Aallonkorkeus 1-2 metriä ja avomerellä 2 metriä.

Kaakko: Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Songkhla, Yala, Pattani ja Narathiwat. Korkein ja alin lämpötila on 28-34 astetta ja 23-25 astetta. Etelätuulen nopeus on 15-35 km/h ja aallonkorkeus on 1-2 metriä Surat Thanin yläpuolella. Kaakkoon 15-30 km/h ja aallonkorkeus 1 metri Nakhon Si Thammaratin alapuolella.     

Lounaaseen: Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun. Korkein ja alin lämpötila on 30-35 astetta ja 24-26 astetta. Etelätuulet ovat 20-35 km/h. Aallonkorkeus 2 metriä ja 2 metriä avomerellä.

Bangkok ja sen lähialueet: Korkein ja alin lämpötila on 33-36 astetta ja 26-27 astetta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/