85 merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja lähtee merelle Phuketin pohjoisosassa

Phang Nga -

  Kahdeksankymmentäviisi vihreää merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja suuntasi kotiinsa Thaimaan Mueangin alueelle, Phang Ngaan viime yönä (5. toukokuuta).th).

Khao Lampi–Hat Thai Mueangin kansallispuiston Phang Ngan johtaja Prarob Plangngam kertoi Phuket Expressille onnistuneesta kuoriutumisesta tänä aamuna 6.

"Tämä on neljäs merikilpikonnan pesä tänä vuonna rannalla Thai Mueangin alueella Phang Ngassa. Viime yönä klo 9 00 vihreää merikilpikonnan poikasta kuoriutui sen jälkeen, kun heidän äitinsä muni 85 munaa rannalla kaksi kuukautta sitten 106. maaliskuuta.th. Kilpikonnien poikasten kuoriutuminen kesti 52 päivää. He kaikki palasivat kotiinsa merelle." Mr. Prarob selitti.

Merenkulkuviranomaiset jäljittävät joitakin kilpikonnia turvallisuuden vuoksi, Prarob lisäsi, ja hän oli myös iloinen nähdessään merielämän palaavan useiden viime vuosien aikana Phangngaan ja Phuketiin osittain Covid-19-rajoitusten vuoksi, jotka sulkivat rannat ja rajat pitkiksi ajoiksi. ajasta.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.