Phuketissa uusien matkailuyritysten rekisteröinti on kasvanut 82 prosenttia edellisvuodesta, mikä on eteläisten maakuntien kärjessä

Phuket -

  Phuket on neljän matkailuun keskittyvän eteläisen maakunnan kärjessä uusien yritysten rekisteröinnissä 82 prosentin kasvulla matkailutalouden parantuessa.

Varakauppaministeri Sinit Lertkrai kertoi The Phuket Expressille: "Yritys- ja kehitysministeriö on analysoinut liiketoimintatrendejä neljällä kuuluisalla matkailualueella eteläisissä provinsseissa, jotka ovat Phuket, Surat Thani, Krabi ja Phang Nga kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tämän vuoden (tammikuusta maaliskuuhun). Uusia yrityksiä on rekisteröity yhteensä 1,216 51.62, mikä on XNUMX prosenttia enemmän.

”Phuketissa on rekisteröity eniten uusia yrityksiä, 613 yritystä. Tämä on 82 prosentin kasvu Phuketissa. Tätä seuraavat järjestyksessä Surat Thani, Krabi ja Phang Nga”, Sinit selitti.

"Näissä neljässä maakunnassa ravintolaliiketoiminta on kasvanut 83 prosenttia, hotelli- ja lomakeskusliiketoiminta 169 prosenttia, kylpyläliiketoiminta 100 prosenttia ja matkailun varausliiketoiminta 400 prosenttia." Herra Sinit päätti.

The Phuket Express huomauttaa, että monet yrittäjät toivovat, että Covid-19-sääntöjen jatkuva höllentäminen saa monet turistit palaamaan Thaimaahan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.