Thaimaan kansanterveysministeri ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin lopettamista - mutta aluksi vain Thaimaan paluumuuttajille

Kansallinen -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi tänään, 5. toukokuuta, että hän ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin peruuttamista aluksi thaimaalaisille paluumuuttajille ennen kuin mahdollisesti laajentaa sitä myös ulkomaalaisille.

Ministeri totesi myös, että Covid-19-potilaiden kuolleisuus on laskussa. Vuodekäyttöaste oli tällä hetkellä noin 20 prosenttia, kansainvälisten saapuvien tartuntaprosentti oli 0.001 prosenttia, ja lääkkeet ja lääkintätarvikkeet riittivät COVID-19-potilaiden hoitoon.

Hän jatkoi, että jos Covid-19-koronaviruksen yleinen tilanne olisi hallinnassa, ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä lievennetään varauduttaessa Covid-19:n julistamiseen endeemiseksi sairaudeksi.

Lisäksi Anutin aikoi ehdottaa Center for Covid-19 Situation Administrationille (CCSA) "Thailand Pass" -rekisteröinnin lopettamista aluksi vain thaimaalaisille paluumuuttajille ja mahdollisesti myöhemmin ulkomaalaisille turisteille.

Kysyttäessä, lakkautetaanko tai pidennetäänkö hätäasetusta, ministeri sanoi, että päätös oli pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja CCSA. Mutta taudin leviämisen jälkeen Anutin sanoi, että hallituksen ei enää tarvitse panna toimeen asetusta Covid-19:n hallitsemiseksi.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/