Epäilty pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli siepannut laukun brittimatkailijalta Ao Nangissa Krabissa

Krabi -

  Epäilty on pidätetty sen jälkeen, kun hän sieppasi naispuoliselta brittimatkailijalta laukun, jossa oli matkapuhelin, 10,000 XNUMX bahtia käteistä ja luottokortteja hänen kävellessä Ao Nangin alueella Krabissa.

Krabin maakunnan poliisin, Ao Nangin poliisin ja Krabin turistipoliisin ryhmä on pidättänyt Mr. Panuwitin, "Noom" Pakamartin, 37 Krabista. Häneltä takavarikoitiin matkalaukku, matkapuhelin, sähköiset kortit ja hotellihuoneen avaimet, jotka poliisin mukaan kuuluivat turistille.

Pidätys seurasi sitä, että brittiläinen naisturisti (Phuket Express ei paljasta hänen nimeään) teki ilmoituksen Ao Nangin poliisille.

Hän kertoi poliisille sunnuntaina (1st) klo 1, hän käveli poikaystävänsä kanssa lähellä moskeijaa Ao Nangissa. Moottoripyörää ajaneen epäillyn epäillään nappaneen ennen ylinopeutta matkalaukkunsa, jossa oli matkapuhelin, 50 10,000 bahtia käteistä, luottokortti ja ajokortti.

Poliisi jatkoi tutkintaa ja lopulta tunnisti epäillyn CCTV:n avulla. Panuwitille annettiin Krabin provinssin tuomioistuimen pidätysmääräys, ja hänet pidätettiin hänen talossaan Nuea Klongin alueella Krabissa.

Panuwit vietiin Ao Nangin poliisiasemalle varkaudesta epäiltynä. Ei ollut heti tiedossa, oliko hänellä asianajaja, eikä hän puhunut lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.