Ulkomaisten matkustajien määrä kasvaa merkittävästi Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla ensimmäisenä päivänä Test and Go -pudotuksen jälkeen

Phuket -

Ulkomaalaisten matkustajien määrä Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla kasvoi merkittävästi Test and Go -lennon ensimmäisenä päivänä lentoasemaviranomaisten mukaan.

Eilen, 1. toukokuuta, ulkomaalaisia ​​matkustajia saapui tasaisena virrana Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainväliselle terminaalille, kun epäsuosittu Test and Go -sääntö lopulta peruttiin. Raportin mukaan lentokentälle saapui eilen lähes 4,400 29 ihmistä 5,000 lennosta, ja tämän luvun odotettiin nousevan 27 XNUMX:een päivässä tässä kuussa ja noin XNUMX kansainvälistä lentoa saapuu päivittäin. 

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanot kertoi TPN:n toimittajille, että lentoasema toimi Test and Go -perutuksen mukaisesti. Ensimmäinen saapuminen oli Doha-Phuket Qatar Airways lennon, jossa oli 324 matkustajaa, jotka pääsivät poistumaan lentokentältä erittäin nopeasti. Hänen mukaansa tämän päivän kokonaistulos oli tyydyttävä, ja osa matkustajista jopa kommentoi, kuinka hyvää ja mukavaa palvelu oli.

TPN huomauttaa, että Thailand Pass, toinen epäsuosittu ohjelma, on edelleen voimassa, mutta paperityövaatimuksia on vähennetty merkittävästi ja tämä ohjelma voidaan lopettaa lähitulevaisuudessa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.