Norjalainen ulkomaalainen putosi tajuttomaksi hengitettyään savua, rakas koira kuoli talopalossa Phuketissa

Phuket -

  Norjalainen ex-patti putosi tajuttomaksi, kun hänen rakas koiransa kuoli hänen talonsa syttyessä tuleen Wichitissä, Mueang Phuketin alueella aikaisin tänä aamuna (2. toukokuuta)nd), mikä huolestutti myös lähialueen asukkaita.

Palomiehet saivat ilmoituksen Wichitin kaupunginosassa asuinalueella sijaitsevan talon palosta kello 4. Paloautot ja Wichitin poliisi saapuivat paikalle havaitsemaan paljon savua, mutta ei näkyviä liekkejä.

76-vuotias norjalainen ulkomaalainen (Phuket Express ei paljasta hänen nimeään) löydettiin tajuttomana makuuhuoneesta. Hän oli yksin talossa ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Hänen valkoinen naarasvillakoira, joka oli naapureiden mukaan ex-patin ylpeys ja ilo, löydettiin kuolleena talosta. Palomiesten ja pelastustyöntekijöiden mukaan molemmat olivat hengittäneet savua.

Palomiehet kertoivat The Phuket Expressille, että palo sai alkunsa ilmastointilaitteesta ennen kuin se levisi kattoon, mikä aiheutti paljon savua talossa. Norjalaisen ulkomaalaisen uskottiin nukkuneen palon syttyessä, koska hän ei päässyt pakoon ennen kuin tukehtui savuun. Palomiesten saapuessa paikalle ei kuitenkaan näkynyt liekkejä, jotka luultavasti paloivat itsestään, vaan koko talossa oli vain paksua savua.

Lehdistöstä lähtien ex-patteri jäi paikalliseen sairaalaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.