Kuljettajalle jopa 500 bahtin sakko ambulanssin estämisestä Phuketissa videon leviämisen jälkeen

Phuket -

Sedan-kuljettaja joutuu maksamaan jopa 500 bahtin sakon, koska hän ei liikahtanut ambulanssiin, joka kuljetti loukkaantunutta sairaalaan kovilla varoitussireeneillä Phuketin tiellä torstaina.

Kojekameravideo julkaistiin (torstai 28. huhtikuutath) Phuketin kaupungin Kusoldharm Rescue Foundationin ambulanssikuljettajan henkilökohtaisessa Facebookissa, joka levisi sosiaalisessa mediassa. Yaowarad Roadilla Phuket Townissa ajanut musta sedan kieltäytyi liikkeestä ambulanssin ollessa heidän takanaan ja kovalla varoitussireenillä, vaikka se ilmeisesti yritti pitää ambulanssin pystyssä kahdessa kohdassa, kääntyi niiden eteen ja esti heitä ohittamasta. .

Alla video, jonka jälkeen tarinasta lisää.

Eilen (29th), Phuketin kaupungin poliisiasema raportoi tunnistaneensa sedanin kuljettajan, jota kutsutaan tapaamaan Phuketin kaupungin poliisia. Kuljettajalle määrätään jopa 500 bahtin sakko hätäajoneuvojen estämisestä. Phuketin poliisi ei julkistanut kuljettajan nimeä meneillään olevan tutkinnan vuoksi.

Reaktio sakkoon, noin viisitoista dollaria Yhdysvalloissa, oli enimmäkseen negatiivista, ja monet sanoivat, että sakon pitäisi olla huomattavasti korkeampi. Phuketin kaupungin poliisi kuitenkin huomautti, että sakon saneli vakiolaki, ei yleinen mielipidetuomioistuin, joka vaatii enintään 500 bahtia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.