Kuljettaja vietiin sairaalaan alkoholitestiin törmättyään lava-autollaan sähköpylvääseen Phuket Townissa

KUVA: taan.KonKupai

Talad Yai, Phuket Town -

Kuljettaja, joka ei loukkaantunut, vietiin sairaalaan alkoholin verikokeeseen, kun hän törmäsi lava-autollaan sähköpylvääseen Phuket Townissa tänään puolenyön jälkeen (26. huhtikuuta).th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 0 Thepkasattri Roadilla Talad Yain osa-alueella Phuket Townissa.

Thep 01 Kusoldharmin vapaaehtoiset pelastustyöntekijät saapuivat paikalle Phuket Wittayalai Schoolin edustalle ja havaitsivat, että vaurioitunut musta lava-auto törmäsi tien reunassa olevaan sähköpylvääseen.

KUVA: taan.KonKupai

Mieskuljettaja ja hänen naismatkustajansa eivät loukkaantuneet. Phuketin kaupungin poliisi saapui myöhemmin paikalle. Mieskuljettaja, jonka nimeä poliisi ei kertonut, vietiin poliisin mukana sairaalaan verikokeeseen. Sen jälkeen tutkintaa jatketaan mahdollisia oikeustoimia varten.

KUVA: taan.KonKupai
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.