Patongin liikennepoliisi kantaa loukkaantuneen miehen selällään turvaan Patong Hillillä tapahtuneen moottoripyörä-onnettomuuden jälkeen, tapaus leviää viruksena

Patong, Phuket -

Nuori Patongin liikennepoliisi kantoi loukkaantunutta selällään ja siirsi loukkaantunutta onnettomuuspaikalta Patong Hillillä, jossa märän tien kerrottiin aiheuttaneen noin kymmenen moottoripyörän putoamisen mäeltä tänä aamuna (26. huhtikuuta).th).

Teko levisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa ja ansaitsi huomattavaa kiitosta, kun muut lähellä olevat kuljettajat tallensivat tapahtuman.

Noin klo 9 tänä aamuna Patong Hillillä varhaisen sademyrskyn jälkeen noin kymmenen moottoripyörää kerrottiin putoavan tieltä. Yksi loukkaantunut, jonka henkilöllisyyttä hänen pyynnöstään salattiin, ei pystynyt liikkumaan onnettomuuspaikalta.

Tämän jälkeen nuori liikennepoliisi nosti loukkaantuneen selälleen ennen kuin käveli noin 200 metriä tapahtumapaikalta turvaan. Liikenne vaikeutui Patongin kukkulalla onnettomuuden vuoksi useita kilometrejä taaksepäin.

Poliisi tunnistettiin myöhemmin kersanttimajuri Tinnakorn Sawangsangsaiksi Patongin liikennepoliisista, kuvassa yllä. Kersanttimajuri Tinnakorn oli matkalla töihin Patongin poliisiasemalle. Hän ei ollut töissä onnettomuushetkellä. Hän pysähtyi paikalle auttamaan loukkaantunutta ennen kuin jatkoi matkaansa töihin.

Patongin liikennepoliisi auttoi tienvarmistuksessa. Noin tunnin kuluttua liikenne palasi normaaliksi. Tapaus sai laajaa sosiaalisen median suosiota Thaimaan mediassa, ja monet nettimiehet ylistivät poliisia loukkaantuneen kuljettajan kuljettamisesta turvaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.