Tuli vaurioitti taloa Phuketissa varhain tänä aamuna hälyttäen paikallisia asukkaita

Phuket -

Tulipalo on vahingoittanut vakavasti kotia Mueang Phuketin alueella varhain tänä aamuna (25. huhtikuuta)th).

Lähialueen hermostuneet asukkaat ilmoittivat palosta palomiehille kello 1 Wichitin seutukunnan asuinalueella sijaitsevassa talossa.

Palomiehet kahdella paloautolla ja The Phuket Express -toimittajat saapuivat paikalle havaitsemaan, että tuli oli jo tulessa. Joukko paikallisia asukkaita seisoi ulkona tarkkailemassa liekkejä.

Palon hallintaan kului noin puoli tuntia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palon syttymissyytä tutkitaan edelleen, eivätkä kodin asukkaat olleet heti tavoitettavissa lehdistölle.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.