Loukkaantunut raidallinen delfiini pelastettiin huuhtoutuneena Phuketin rannalla tänä aamuna

Phuket -

Loukkaantunut raidallinen urosdelfiini pelastettiin sen jälkeen, kun se löydettiin huuhtoutuneena Nai Yangin rannalta Thalangin alueella Phuketin saarella aikaisin tänä aamuna, 24. huhtikuuta.

Sirinatin kansallispuiston päällikkö Sorasak Rananan sanoi, että paikalliset asukkaat löysivät delfiinin noin kello 7 aamulla. sunnuntaista. Kansallispuiston virkailijat saapuivat paikalle saatuaan ilmoituksen tapauksesta.

Viranomaisten mukaan karkuun jäänyt nisäkäs oli noin 1.70 metriä pitkä, painoi noin 80 kiloa ja näytti väsyneeltä. Henkilökunta toi sitten paarit ja antoi ensiapua ennen kuin toi hänet rantaan ja toimitti hänet Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin sairaanhoitoa varten.

Pelastuskeskuksen eläinlääkäri Patcharaporn Kaewmong paljasti, että delfiini oli haavoitettu häntään, vartalon oikealle puolelle ja suuhun. Eläin oli edelleen heikkokuntoinen ja sitä oli seurattava tarkasti.

Sorasak kertoi, että neljä delfiiniä oli aiemmin havaittu lähellä rantaa lauantaina. Heidät työnnettiin pois, mutta hän ei tiennyt, oliko tänään löydetty huuhtoutunut delfiini yksi heistä. Hän oletti, että delfiini saattoi loukkaantua ollessaan loukussa kalastusverkkoon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.