Huvivene syttyy tuleen ennen kaatumista Phuketin laiturilla – VIDEO

Phuket -

Huvivene syttyi tuleen ennen kuin kaatui laiturilla Thalangin alueella tänä iltapäivänä (23. huhtikuuta)rd).

Phuketin merenkulkuosaston virkamiehet saivat ilmoituksen huvivenepalosta kello 1 Mai Khaon osa-alueen laiturilla.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että jahti meressä lähellä laituria oli voimakkaasti tulessa. Veneestä ei löytynyt ketään, ja pitkän ajan kuluttua palo saatiin vihdoin hallintaan. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Huvivene oli vaurioitunut pahoin palossa ennen kaatumista, ja osia jahdista oli vielä näkyvissä veden yläpuolella. Muut laiturilla olleet jahdit siirrettiin palon aikana, koska tulipalo voisi levitä muihin merikulkuneuvoihin.

Ennaltaehkäiseviä laitteita käytetään veden ympäröimänä upotetun jahdin ympärillä öljyvuotojen estämiseksi. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan havaittu öljyvuotoja.

Phuketin rikostekninen poliisi jatkaa tutkintaa syttymissyyn selvittämiseksi. Lehdistöhetkellä he yrittivät vielä paikantaa omistajan ja tunnistaa palon syttymissyyn.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.