Phuket varoittaa huijareista, jotka käyttävät Phuketin poliisin henkilökortteja pyytääkseen rahaa uhreilta

Phuket -

Phuketin poliisi varoittaa ihmisiä, koska huijarit käyttävät poliisin henkilöllisyyttä pyytääkseen rahaa uhreilta.

Phuketin provinssin poliisi on ilmoittanut varoituksen, jonka mukaan he eivät ole tekemisissä huijareiden kanssa. Heillä ei ole käytäntöä pyytää ihmisiä siirtämään rahaa Phuketin poliisille eri syistä LINE:n tai muiden mobiilisovellusten kautta.

Jos joku huomaa tämän huijauksen, ilmoita siitä Phuketin maakunnan komentajalle kenraalimajuri Sermpan Sirikongille.

Puh: 099-351-5364 tai 191

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.