Phuket järjestää Phuket – Phang Nga -sisarkaupunkitapahtuman Sarasin Bridgellä 22.-24.

Thalang, Phuket -

Mr. Rawat Areerob, Phuketin maakunnan hallintoorganisaation pääjohtaja, avasi virallisesti Phuket – Phang Nga -sisarkaupunkitapahtuman eilen 22. huhtikuuta.

Tapahtuma pidettiin Sarasin Bridgellä, Mai Khaon osa-alueella, Thalangissa, Phuketissa, ja sitä johti Phuketin kuvernööri Narong Wun Siew.


Rawat totesi avajaisissa, että Phuket – Phang Nga -sisarkaupunkitapahtuma johtui siitä, että Phuketille oli varattu budjetti vahvistaakseen taloutta ja stimuloidakseen asukkaiden kulutuskykyä, joka oli heikentynyt Covid-19:n ja tiettyjen säädösten vuoksi. Toivottavasti tämä tapahtuma tuottaisi riittävästi tuloja paikallisille, jotta he voisivat tulevaisuudessa elvyttää Phuketista maailmanluokan matkailukaupungin.


Tämän tapahtuman pakolliset nähtävyydet olivat kahdeksankulmainen kellotorni – yksi tunnetuista Phuketin maamerkeistä, joka on rakennettu kiinalais-portugalilaiseen tyyliin, sekä söpö värikäs näyttely Mini Air Balloonsista selfien ottamista varten. Osallistujat voivat myös nauttia erilaisia ​​ruokia yli 40 myyjältä samalla kun kuuntelevat lahjakkaiden artistien musiikkia.


Kaikki nämä avataan vierailijoille Sarasin Bridgellä ilmaiseksi 22.-24. klo 05.00 alkaen. Covid-19-varotoimet, kuten pakollinen maskin käyttö myös ulkona, ovat voimassa.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.