Phang Ngan rannalta löytyi merikilpikonnan munia

Phang Nga -

Lisää merikilpikonnanmunia löydettiin eilen (21. huhtikuuta) rannalta Phang Ngan maakunnassa, Phuketin pohjoispuolella.st).

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phang Ngan toimisto sai ilmoituksen paikallisten merikilpikonnan munista Natai Beachillä Khok Kloin osa-alueella Takua Thungin alueella.

Viranomaiset menivät rannalle, josta he löysivät pesän, jonka sisään oli haudattu merikilpikonnan munia. He raportoivat pesän olevan 48 senttimetriä syvä ja halkaisijaltaan 3.4 senttimetriä pitkä. Ei kuitenkaan raportoitu, kuinka monta merikilpikonnan munaa pesässä oli.

Merikilpikonnaemo palasi takaisin mereen munittuaan. Hänen vartalon pituus oikeasta räpylästä vasempaan räpylään on 92 senttimetriä leveä.

Pesään on asennettu lämpömittari, joka seuraa munien kehitystä. Väliaikainen häkki rakennettiin suojaamaan munia muilta eläimiltä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.