Phuketin hyökkäys nettoi 50 miljoonaa bahtia 100,000 XNUMX väärennetyssä tuotemerkkituotteessa

Phuket -

  Phuketissa takavarikoitiin eilen 100,000. huhtikuuta 50 yli 18 2022 väärennettyä tuotemerkkiä arvoltaan yli XNUMX miljoonaa bahtia.

Henkisen omaisuuden ministeriö raportoi, että he tekivät ratsian varastoon ja kolmeen taloon Kathun alueella ja Phuket Cityssä maanantain 18. huhtikuuta iltapäivällä huolestuneiden kansalaisten vihjeiden perusteella.

The Phuket Expressin kanssa puhuneiden tutkimukseen perehtyneiden viranomaisten mukaan takavarikoitiin yli 100,000 50 tuotetta väärennettyjä korkean profiilin tuotemerkkejä, joiden arvo on yli XNUMX miljoonaa bahtia.

Ratsia tapahtui sen jälkeen, kun viranomaiset saivat vihjeen väärennettyjen tuotteiden myynnistä sosiaalisessa mediassa. He jatkoivat tutkintaa, joka johti ratsiaan ja varastojen väitettyjen omistajien pidätykseen.

Varastojen omistajia, joiden nimiä viranomaiset eivät paljastaneet The Phuket Expressille, syytetään väärennettyjen tavaroiden laittomasta hallussapidosta myyntiä varten.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.