Kaksi ihmistä kuoli moottoripyörän sivuvaunun törmättyä moottoripyörään U-käännöksessä Phuketissa

Phuket-

  Kaksi kuljettajaa kuoli moottoripyörän sivuvaunun törmättyä moottoripyörään U-käännöksessä Phuketissa tänä aamuna (19. huhtikuuta).

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 10 Thalangin Paklokin seutukunnan U-käännöksessä.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Phuket Express -toimittajat saapuivat paikalle löytääkseen pahasti vaurioituneen moottoripyörän makaamassa tiellä. Kuljettaja, Somchock Chaidam, 50, joka oli tajuton, oli kasvot alaspäin tiellä. Ensiapuhenkilöt julistivat hänet myöhemmin kuolleeksi ennen kuin hänet voitiin viedä läheiseen sairaalaan.

Lähistöltä pelastushenkilöstö löysi vaurioituneen moottoripyörän sivuvaunun. Kuljettaja, Sangthong Karuna, 74, löydettiin tajuttomana. Hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi saapuessaan.

Luutnantti Pongpipat Kamchumpu Thalangin poliisista kertoi TPN-medialle: "Lähellä oleva CCTV-materiaali osoittaa, että moottoripyörä ajoi heti. Moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja teki hidasta U-käännöstä moottoripyörän eteen ennen törmäystä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.