Kuusi henkilöä pidätettiin yhteensä 2,084 XNUMX metamfetamiinipillerillä, neljällä aseella ja luodilla Phuketissa Songkranin aikana

Phuket -

Kuusi epäiltyä on pidätetty 2,084 XNUMX metamfetamiinipillereillä, neljällä aseella ja luoteilla Phuketissa Songkranin lomien aikana.

Phuketin provinssin poliisi raportoi, että he ovat pidättäneet kuusi epäiltyä yksittäisissä tapauksissa, jotka ovat

  1. Anan 'Loa', 31, Phuket, pidätettiin mökistä Soi Raya Sakunissa Thepkasattrin osa-alueella Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin 1,010 3 metamfetamiinipilleriä, käsintehty käsiase ja 1 luotia. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan XNUMX huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.
  2. Phuketista 20-vuotias Patawee 'Kit' pidätettiin Soi Raya Sakunissa Thepkasattrin osa-alueella Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin 8 metamfetamiinipilleriä, käsintehty käsiase ja luoteja. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta sekä ampuma-aseiden ja ammusten laittomasta hallussapidosta.

3. Anusit 'Loa', 37, Phuketista, pidätettiin Soi Raya Sakunissa Thepkasattrin osa-alueella Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin käsintehty käsiase ja luoteja. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

4. Sathon 'Pek', 32-vuotias Phuketista, pidätettiin talosta Thepkasattrin osa-alueella Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin käsintehty käsiase ja luoteja. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta ja aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

5. Pikun 'Kung', 38, Sakon Nakhomista, pidätettiin vuokrahuoneesta Soi Khun Don Sakunissa Thepkasattrin osa-alueella Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin yhdeksän metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

  1. Prajong 'Jong', 60, Phuketista pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Khun Don Sakunissa Thepkasattrin osa-alueella Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin 15 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.