Thai Transport Company sanoo olevansa valmiita odotettavissa olevaan massiiviseen ihmisten paluuseen Bangkokiin Songkranin jälkeen

KUVA: Siambusiness News

Kansallinen -

  Thaimaan kuljetusyhtiö valmistelee ajoneuvoja tulevia matkoja varten takaisin Bangkokiin ja raportoi, että 70,000 12 ihmistä palasi kotiprovinsseihinsa Songkran Thai New Year -festivaaleille XNUMX. huhtikuuta.   

Eilen 13. huhtikuuta Transport Company Limitedin toimitusjohtaja Sanlak Panwattanalikit paljasti lähes 70,327 3,031 henkilöä oli tähän mennessä käyttänyt kuljetuspalvelujaan, ja Bangkokista on tehty 42,769 2,888 matkaa (noin 27,558 XNUMX matkustajaa) ja XNUMX XNUMX matkaa Bangkokiin (noin XNUMX XNUMX henkilöä). Hän sanoi myös, että ajoneuvoja olisi edelleen valmiustilassa niille, jotka haluavat matkustaa Bangkokin lähellä sijaitseviin maakuntiin, kuten Nakhon Ratchasimaan, Kanchanaburiin, Saraburiin ja Chonburiin.           

16.-18. Sanlak odotti näkevänsä keskimäärin 38,000 XNUMX matkustajaa päivittäin, joten yhtiö valmistelee parhaillaan ajoneuvojaan ottamaan vastaan ​​matkustajia. Matkustajia kehotetaan varaamaan lippu etukäteen osoitteesta E-lipun hakeminen ja Transport Company Limitedin verkkosivuilla sosiaalisen etäisyyden säilyttämiseksi. Kaikki kysymykset voidaan osoittaa numeroon 1490 (24h).

Ennaltaehkäisevän Covid-19-asetuksen noudattamiseksi kaikille kuljettajille tehdään pikatestit Covid-19 sekä huume- ja alkoholitestit. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/