Songkranin toisena päivänä ei nähdä "julkista" vesileikkiä suurilla turistialueilla, kun Thaimaan hallitus uhkaa korkeilla sakoilla ja vankeusrangaistuksella veden roiskumisesta

Kansallinen - 

Bangkokin kunnan viranomaiset varoittivat Khaosan Roadin myyjiä jopa 100,000 XNUMX bahtin sakoista, koska he antavat ihmisten leikkiä vedellä, kun demokratiaa kannattava poliittinen ryhmä kokoontui Khon Kaeniin kaatamalla symbolisesti vettä pääministerin muotokuvaan aiemmin tällä viikolla.

Kuuluisat Songkran-vesitaistelut kiellettiin tänä vuonna kolmatta vuotta peräkkäin terveysviranomaisten Covid-19:n aiheuttaman huolen vuoksi.

Eilen, huhtikuun 13. päivänä, Khaosan Road näytti palaavan Covid-19:ää edeltävään Songkran-tunnelmaansa, kun sadat thaimaalaiset ja ulkomaalaiset vaelsivat kadulla ja leikkivät vedellä illan aikana. Kuitenkin Bangkokin kunnalliset virkamiehet saapuivat poliisiautolla partioimaan alueelle ja pyysivät ihmisiä lopettamaan toimintansa, koska vesitaistelukiellot ovat edelleen voimassa, yrittäen pysäyttää vesiaseita myyvien myyjien sekä musiikkia soittavien ja alkoholia juovien ihmisten. ja roiskumista.

KUVA: Khaosod English

Viranomaiset kehottivat ihmisiä noudattamaan CCSA:n (Center for Covid-19 Situation Administration) Covid-19:n sääntöjä, jotka kieltävät veden pelaamisen, koska se voi aiheuttaa uuden leviämisen. Viranomaisten mukaan niille myyjille, jotka eivät totelleet sääntöjä, otettiin valokuva todisteeksi rikkomuksesta ja heille määrätään jopa 100,000 XNUMX bahtin sakko. 

Sanga Ruangwattanakulin, 56, Khaosan Road Business Associationin puheenjohtajan mukaan hän paljasti toimittajille, että Khaosan Road ei ollut virallisesti avoin vesiroiskeille, vaan ihmiset tulivat luonnollisesti leikkimään yksin. Kun Sangalta kysyttiin, oliko hän huolissaan varoituksesta, hän vastasi, ettei ollut. Itse asiassa kaikki Khaosan Roadin myyjät ovat jo saaneet SHA:n (Safety & Health Administration) hyväksynnän, ja viranomaisten pitäisi sen sijaan mainostaa Khaosan Roadia viihteen lähteenä ja rohkaista matkailua.

Bangla Roadilla Phuketissa oli samanlainen tilanne, ja vaikka molemmat alueet olivat edelleen täynnä turisteja tänään 14. huhtikuuta, poliisin läsnäolo oli kovaa ja vettä valui vähän verrattuna 13. huhtikuuta.

KUVA: สยามรัฐออนไลน์

Toinen Songkran-aktiviteetti tapahtui eilen, 13. huhtikuuta, Khon Kaenin demokratiamonumentilla, Srichan Roadilla, Khon Kaenin kunnassa, Atthaphon Buapatin johtaman demokratiaa kannattavan poliittisen ryhmän toimesta. Osallistujien kerrotaan tuoneen mukanaan vesiämpärit, vesiaseita ja PM Prayut Chan-o-chan ja varapääministeri Prawit Wongsuwanin muotokuvia ripotellakseen vettä symbolisena eleenä.

KUVA: สยามรัฐออนไลน์

Yksi osallistujista kertoi haluavansa nähdä thaimaalaisen demokratian kukoistavan tänä thaimaalaisena uutena vuotena, ja tämänpäiväinen toiminta oli täysin Covid-19-säännösten mukaista, koska useimmat ihmiset pitivät naamionsa päällä ja pitivät sosiaalista etäisyyttä, joten hän ei ollut huolissaan.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/