Thaimaan viranomaiset vaativat yhteistyötä sen jälkeen, kun monet ihmiset rikkoivat vesiroiskekieltoja Bangla Roadilla eilen Phuketissa

Patong - 

  Monet turistit, sekä kotimaiset että ulkomaiset, ja thaimaalaiset baarityöntekijät leikkivät vettä eilen Bangla Roadilla Patongissa, kun taas Thaimaan viranomaiset pyysivät yhteistyötä vesitaistelukiellon täytäntöönpanossa tänä vuonna Covid-huolien vuoksi.

Eilen, 12. huhtikuuta, Soi Bangla oli ilmeisesti täynnä ulkomaisia ​​turisteja, paikallisia ja baarityöntekijöitä, jotka olivat ulkona kadulla koko päivän ja yön ampuen vesiaseistaan ​​ja roiskumassa vettä toisiaan vastaan ​​ilmeisesti noudattamatta Covid-19-määräyksiä. ei leikkimistä vedellä ja maskin pitäminen aina päällä. Säännöt vahvisti Center for Covid-19 Situation Administration, eli CCSA, Bangkokissa kolmatta vuotta peräkkäin Covid-19-huolien vuoksi, ja ne ovat olleet vähintäänkin uskomattoman epäsuosittuja liike-elämän ja matkailun keskuudessa. 

Phuketin maakunnan kuvernöörin Narong Wun Siewin aiemman julistuksen mukaan veden roiskuminen ja jauheen pelaaminen ovat edelleen virallisesti kiellettyjä pandemian vuoksi, ja vain jotkin perinteiset käytännöt, kuten ansioiden tekeminen temppeleissä, ovat sallittuja. Lisäksi Phuketin apulaiskuvernööri Pichet Panaphong pyysi tiettyjä ihmisiä, jotka valmistelivat kuorma-autojaan vesitaistelua varten, lopettamaan toimintansa, koska se rikkoi asetusta ja saattaa johtaa uuteen leviämiseen. 

Phuketista tuli eilen kiellosta huolimatta laajalti raportteja vesitaisteluista, ja jää nähtäväksi, noudatetaanko varoituksia vai ryhdytäänkö kiellon rikkojia vastaan ​​mahdollisiin oikeustoimiin.

Samaan aikaan Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha on kuulemma henkilökohtaisesti määrännyt Phuketin kuvernöörin lopettamaan vesileikin ja muistuttamaan turisteille ja asukkaille, että vain perinteiset aktiviteetit, kuten temppelissä käynti ja ansioiden tekeminen, ovat tänä vuonna sallittuja ja "ole kärsivällinen". vielä vuodeksi, jo kolmen vuoden kiellon jälkeen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!     

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.