Phuketin odotetaan tuottavan 3 miljardia bahtia matkailusta Songkranin aikana, hallituksen tiedottaja sanoo

Phuket - 

  Thaimaan hallituksen tiedottaja arvioi, että Phuketiin virtaisi Songkranin aikana matkailusta yli 3 miljardia bahtia tuloja, mikä näkyy käyttöasteen nousuna.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana paljasti tänään 12. huhtikuuta, että sen jälkeen kun pääministeri Prayut Chan-o-cha käynnisti Phuket Sandbox -hankkeen 1. heinäkuuta, tämän projektin läpikäyneiden turistien kokonaismäärä on 445,801 8. huhtikuun XNUMX. päivä.

Ja Songkran/Water Festivalin aikana 13.-17. Phuketin käyttöaste on noussut 44.46 % käytettävissä olevista 70,000 60 huoneesta. Lisäksi käyttöasteen odotetaan ylittävän 2.49 %, koska useimmat thaimaalaisista vierailijoista haluavat viime hetken varauksen, jossa keskimääräinen oleskelu on 3,241.26 yötä. Thaimaan matkailuviranomaisen mukaan tämä tuottaa yhteensä 188,245 XNUMX miljardia bahtia XNUMX XNUMX thaimaalaiselta ja ulkomaalaiselta vierailijalta. Mr. Thanakorn sanoi, että Phuket järjestää myös eksklusiivisen vesifestivaalin "River and Clear Sky" -konseptilla 11.-12. huhtikuuta Chartered Intersectionin, Peranakan Phuket -museon ja Talat Yai Derm -poliisiaseman ympärillä sijaitsevalla nurmialueella edistääkseen Phuketin mainostamista. matkailu Songkranin aikana.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.