Phuketin apulaiskuvernööri tutkii lauttasatamia varmistaakseen matkailijoiden turvallisuuden Songkranin aikana

Phuket -

Phuketin apulaiskuvernööri meni yhdessä monien muiden asiaankuuluvien viranomaisten kanssa tarkistamaan lauttasatamien valmiutta ja rohkaisemaan työntekijöitä toimintaan.

Phuketin apulaiskuvernööri Pichet Panaphong vieraili Phuketin lauttasatamissa tänään 12. huhtikuuta tarkastaakseen lauttojen, turvavarusteiden ja veneiden turvallisuuden ja saatavuuden palvelua käyttävien matkailijoiden majoittamiseksi.Pichet sanoi, että satamassa oli suhteellisen vilkasta ihmisiä (enimmäkseen thaimaalaisia), jotka halusivat ylittää Phi Phi -saaren päästäkseen Krabin maakuntaan. Jokaiselle lautalle mahtuu 80-150 henkilöä ja se on varustettu useilla tarvittavilla pelastusvarusteilla, kuten pelastusliiveillä, sammuttimilla ja elvytyssarjoilla, ja kaikki neljä venemiehistöä on hyvin koulutettu käyttämään niitä. Samaan aikaan on myös Phuketin maakunnan matkailuneuvontakeskuksen partioveneitä, jotka kiirehtivät auttamaan hätätilanteessa.PAO:n Phuketin varatoimitusjohtajan Thiwat Seedokbubin mukaan Chalongin laiturilla matkustavien turistien keskimääräinen määrä oli 800–1,000 2,000 ihmistä päivässä, mutta Songkranin aikana määrä nousee varmasti lähes XNUMX XNUMX:een. Hän kehotti myös kuljettajia olemaan erityisen varovainen humalaisten matkustajien kanssa, jotka voivat pudota veneestä tai aiheuttaa vahinkoa muille. Phi Phi Cruiser -veneitä operoivan Phuket Business Company Limitedin toimitusjohtaja Noppol Owas sanoi, että matkustajista 60 prosenttia oli ulkomaalaisia ​​ja 30 prosenttia intialaisia. Noppol kommentoi tilanteen paranevan vähitellen, kun Thaimaa alkoi vastaanottaa enemmän turisteja. Risteilyvenepalvelustaan ​​hän sanoi vastaanottaneensa normaalisti 100 matkustajaa arkisin, mutta matkustajamäärä on noussut 200:aan Songkranin alkamisen jälkeen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.