Thaimaan pääministeri tilaa ATK-hinnan alennusta, kertoo, että lisää toimenpiteitä, mukaan lukien matkustussäännöt, voidaan keventää toukokuussa

Kansallinen -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha määräsi tänään 8. huhtikuuta Kansallisen terveysturvaviraston (NHSO) etsimään ratkaisuja antigeenitestien (ATK) hinnan alentamiseksi ja paljasti mahdollisuuden keventää lisää Covid-19-toimenpiteitä toukokuussa.

Pääministeri totesi tänä aamuna Covid-19 Tilannehallintokeskuksen (CCSA) yleiskokouksessa olevansa huolissaan ATK-testipakettien julkisuudesta markkinoiden ylihinnoittelun vuoksi.

Sitten hän määräsi NHSO:n viranomaisia ​​etsimään tapoja saada testisarjat helposti ja laajasti ihmisten saataville ja asettamaan ne kohtuulliseen hintaan, koska niitä ostettiin ja käytettiin usein. Vaikka Thaimaa pystyi valmistamaan niitä itse 200,000 XNUMX kappaletta kuukaudessa, tuotantoa oli lisättävä, jotta se riittäisi suureen julkiseen kysyntään. Myös ATK-tuonti piti olla viranomaisten tavanomaisessa valvonnassa.

Lisäksi pääministeri Prayut harkitsi ehkäisevien toimenpiteiden, mukaan lukien kansainvälisten saapumismääräysten, kuten Test and Go ja Thailand Pass, lisäämistä toukokuussa, koska kansainvälisten matkailijoiden vastaanottaminen maa- ja ilmateitse oli suoritettu hyvin. Enemmän rentoutumista voi mahdollisesti houkutella lisää ulkomaalaisia, mikä johtaisi positiiviseen lopputulokseen kaikenlaiselle matkailulle, hän sanoi.

Prayut pyysi myös julkista yhteistyötä Songkran-festivaalin aikana kansanterveystoimenpiteiden ja liikennelakien noudattamiseksi sekä perinteisten juhlien järjestämiseksi kodeissa oman terveyden turvallisuuden vuoksi, vältyen suurista tapahtumista, vesiroiskeista, alkoholin juomisesta ja juhlista.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/