Covid-19-ehkäisytoimenpiteet säilyvät ennallaan Songkranissa, Thai Covid-19 Center ilmoittaa

Kansallinen -

Covid-19-tilannehallinnon keskus (CCSA) kertoi tänään 8. huhtikuuta pääministeri Prayut Chan-O'Chan johtaman yhtiökokouksen jälkeen, että nykyiset ennaltaehkäisevät toimenpiteet säilyvät ennallaan Songkranin pitkän loman osalta ensi viikolla.

Kuten useat viranomaiset ovat aiemmin ilmoittaneet, julkiset Songkran-juhlat vesiroiskeille tai vaahtojuhlille ovat edelleen jyrkästi kiellettyjä vielä vuoden ajan. CCSA:n tiedottaja Taweesilp Visanuyothin sanoi, että perinteisiä Songkran-juhlia, kuten perhejuhlia ja veden kaatamista vanhinten käsiin kunnioituksen osoittamiseksi, kannustetaan.

Tämä tarkoittaa, että alkoholijuomien juominen ja tarjoilu SHA plus -ravintoloissa pilottituristiprovinsseissa (Blue Zone) ja valvotuilla alueilla oli edelleen sallittua klo 11 asti. Paikkojen on oltava SHA+- tai Thai Stop COVID 00-Plus -sertifikaattien mukaisia, ja niitä on käytettävä tiukasti COVID Free Setting -toimenpiteiden mukaisesti.

Baarit ja viihdepaikat olivat edelleen laillisesti suljettuina lukuun ottamatta niitä, jotka muutettiin ravintoloksi Bangkokin/provinssin tartuntatautikomitean standardin ja vaatimusten mukaisesti.

Tohtori Taweesilp sanoi myös, että yleisöä rohkaistiin suorittamaan itse ATK-testejä ennen matkustamista tai paluuta kotikaupunkiinsa estämään taudin leviäminen ja päivittäisten infektioiden lisääntyminen festivaalin jälkeen.

Voi olla 2 henkilön kuva ja teksti

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/