Thaimaan kansallisten merenkulkualan virkailijat suorittavat Test and Go -työn ulkomaisille jahtimiehistöille Phuketissa

Phuket -

  Thaimaan kansallisten merenkulkujärjestöjen virkailijat suorittivat Test & Go -testauksen ulkomaalaisille jahtimiehistöille, jotka olivat telakoitumassa Ao Possa, Phuketissa maanantaina.

Maanantai, 4. huhtikuuta, lääkärit alkaen Thaimaan kansallinen merenkulkualan keskus Phuketissa tutki malesialaisen Oceana jahti, joka oli tarkoitettu laituriin Ao Po, Phuket. Kahta ulkomaalaista miehistöä pyydettiin Test & Go -testaukseen Thaimaan nykyisten maahantulomääräysten mukaisesti, jotka vaativat jahdin, superjahdin ja risteilijöiden matkustajien ja miehistön läpäisevän Covid-19-testauksen. Viranomaisten mukaan matkustajia pyydettäisiin käyttämään QR-koodiranneketta seurantaa varten karanteenin aikana. Tämä tehtävä onnistui suojelemaan kansakunnan turvallisuutta ja vaurautta, Thaimaan kansallisten merenkulkualan etujen upseeri sanoi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.