Matkailu- ja urheiluministeriö suunnittelee uuden lääketieteellisen aukion ja urheilukeskuksen rakentamista ulkomaisille urheilijoille Phuketiin

Phuket -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö suunnittelee uuden lääketieteellisen aukion ja urheilukeskuksen rakentamista ulkomaisille urheilijoille Phuketiin.
Phiphat Ratchakitprakarn, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, kertoi tänään TPN:lle, että Thaimaan hallitus on myöntänyt miljoonia bahteja Ban Tha Chat Chain, Mai Khaon osapiirin, Thalangin piirin Phuketin alueen kunnostamiseen lääketieteelliseksi aukioksi. Tämä alue kuuluu matkailuministeriölle ja on kooltaan noin 55 hehtaaria. Tarkoituksena on kehittää Phuketista maailmanluokan terveysmatkailukaupunki.
Toinen hanke, ministeri sanoi, on uusi urheilukeskus, joka rakennetaan myös Ban Tha Chat Chaihin 94 hehtaarin alueelle. Ministerin suunnitelman mukaan rakennetaan urheilukenttä, johon kuuluu tenniskenttä, lentopallokenttä ja uima-allas, sekä 5,000 10,000-XNUMX XNUMX hengen kokouskeskus.

Valmistuttuaan lääketieteellinen aukio houkuttelee ihmisiä kaikkialta maailmasta saamaan ainutlaatuista sairaanhoitoa Phuketiin, kun taas urheilukeskus tuo mukanaan kansainvälisiä urheilijoita harjoittelemaan, ministeri sanoi. Urheilukeskus tarvitsee kuitenkin merkittävää budjettilisäystä, eikä se ole vieläkään saanut määrärahaa.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.